Om SKIF eSport

SKIF eSport er gaming og hygge med vennerne, omdrejningspunktet er computerspil i forskellige genrer. Alle kan være med her, uanset alder og level.

Formålet er at have det sjovt og hyggeligt med dem, som har samme interesse som os selv. Vi har base i vores træningslokale, hvor atmosfæren under de skrå lofter er perfekt.

Vi ønsker at være med til at alle har mulighed for at mødes og game på lige vilkår. Hos os er det kun skills, der er forskel på.

Tanken om SKIF eSport startede i efteråret 2016. Vi har siden 2011 arrangeret mange netparties i forskellige størrelser og aldersgrupper i vores område. Vi mener, det er vigtigt, at børn og unge har et fysisk sted, hvor de kan dele deres interesse for computerspil med andre – dette kan ikke gøres uden penge, her vil vi sende en kæmpe tak til vores hovedafdeling i SKIF og Landdistriktspuljen, som støttede os gavmildt. Og i sommeren 2017 stod vores lokaler færdige.

Vores klub er baseret på frivillig arbejdskraft. Vi er bare en stak computernørder og gamere, der har det sjovt med selv at være i vores fede omgivelser og få snakket og grinet med børnene og de unge, ja selv de voksne;) Her hentyder jeg til PSK Survivers.

Og vores netparties fortsætter, dem kan vi ikke undvære. Her er selvfølgelig mange ting vi skal have styr på; lokaler, sovested, brandgodkendelse, hjemmesider, økonomi, internet, kabler og strøm, de frivillige hjælpere, vagtplan, koordinering af konkurrencer, opstilling af borde og stole. Disse ting er sket inden i ankommer – UNDER og EFTER eventet vil der være frivillige, der yder et flot stykke arbejde for at få det hele til at køre glidende. Vi er derfor meget glade for vores crew.

Det kribler altid til i os, når vi åbner dørene og møder jer. Fedt at se jer glade og spændte, når i træder ind ad døren både i vores træningslokale og til netparties.